Virtualni grad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Virtualni grad

Virtual city

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Šta vam je danas pokvarilo dan?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Angie
Član
Angie

Broj poruka : 213
Godina : 32
Datum upisa : 17.08.2007

Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 18, 2007 2:59 pm

Shta je bilo, marizza? Videla sam i na svetu... Pishi na pp ili poshalji sms. kiss
Nazad na vrh Ići dole
marizza*
Član
marizza*

Broj poruka : 71
Godina : 33
Datum upisa : 05.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 21, 2007 6:44 pm

To sto imam puno da ucim,a tako mi se neda da otvorim knjigu.. Rolling Eyes Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
marizza*
Član
marizza*

Broj poruka : 71
Godina : 33
Datum upisa : 05.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 16, 2007 11:57 pm

OVAJ FORUM. NE VERUJEM DA NIKO NIJE PISAO OD 28. NOVEMBRA. cyclops
Nazad na vrh Ići dole
SB-49
Član
SB-49

Broj poruka : 48
Godina : 31
Datum upisa : 14.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitimeSub Dec 22, 2007 12:20 am

^ozbiljno. mislim, ovde stvarno vise niko ne pise.. vidiite, ja odem na koji mesec, a vi... c, c, c..

a dan mi je pokvarilo to sto sam saznala da sam 45 minuta od smanjene ocene iz vladanja, posto nam je biologicarka svima upisala neopravdane, a niko nije ni bio na casu.. nisam znala da to sme da uradi..
Nazad na vrh Ići dole
SB-49
Član
SB-49

Broj poruka : 48
Godina : 31
Datum upisa : 14.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitimeSub Jan 12, 2008 2:14 am

Dodjose gosti, tako da nisam mogla da odem na koncert.. A bas sam se radovala koncertu.. Sad A i mobilni mi je crk'o.. Evil or Very Mad Uzas..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Šta vam je danas pokvarilo dan?   Šta vam je danas pokvarilo dan? - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Šta vam je danas pokvarilo dan?
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Virtualni grad :: Brbljaonica :: Nevezano-
Skoči na: