|
| Šta vam je danas ulepšalo dan? | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Jimmylyric Član
Broj poruka : 102 Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 04, 2007 10:13 pm | |
| Poslacu ti celu poruku na mobilni,tu u kojoj si napisala da si stavila pirsing na STOMAK. Pitao sam te sta ima novo,i ti si mi,izmedju ostalog napisala da si stavila pirsing na stomak.Mogu i ovde da je otkucam,meni nije problem. | |
| | | marizza* Član
Broj poruka : 71 Godina : 33 Datum upisa : 05.09.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 04, 2007 11:45 pm | |
| - Jimmylyric ::
- Poslacu ti celu poruku na mobilni,tu u kojoj si napisala da si stavila pirsing na STOMAK.
Pitao sam te sta ima novo,i ti si mi,izmedju ostalog napisala da si stavila pirsing na stomak.Mogu i ovde da je otkucam,meni nije problem. MA NE RAZUMES BRE! NAS DVE (ANGIE I JA) PRICAMO O PIERCINGU NA NOSU, A STOMAK NISMO NI SPOMINJALE. KONTAS??? ONA JE REKLA DA CE STAVITI PIERCING NA NOS,I JA SAM REKLA DA CU I JA VEROVATNO STAVITI. A NA STOMAK SAM JA DAVNO STAVILA,BRE. MISLIM PRE 5-6 MESECI OTPRILIKE. | |
| | | Angie Član
Broj poruka : 213 Godina : 32 Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 05, 2007 5:26 pm | |
| Uradila sam piercing u subotu! Extra izgleda! @ marizza*: Bash mi je drago! Ja cu mozhda staviti i na jezik za par meseci... Dan mi je ulepshalo to shto sam se videla sa extra drugom. Offtopic: Prekinite da se svadjate, vas dvoje! Stvarno ne mogu da verujem da ovako "prichate" - prepucavate se. | |
| | | marizza* Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 05, 2007 6:47 pm | |
| - Angie ::
- Uradila sam piercing u subotu! Extra izgleda!
@ marizza*: Bash mi je drago! Ja cu mozhda staviti i na jezik za par meseci...
Dan mi je ulepshalo to shto sam se videla sa extra drugom.
Offtopic: Prekinite da se svadjate, vas dvoje! Stvarno ne mogu da verujem da ovako "prichate" - prepucavate se. E super za piercing!!! Na jezik?! Ja necu na jezik,bojim se,a i ne volim to. Smetalo bi mi i nerviralo bi me. Nisam ja kriva,on vecito nesto proverava i samo ceka da me uhvati u nekoj ''lazi''. | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 05, 2007 6:58 pm | |
| Pa ne obracaj pazhnju i prestace. Glupo je shto se svadjate...
Shta ima kod tebe? | |
| | | marizza* Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 05, 2007 11:30 pm | |
- Pa ne obracaj pazhnju i prestace. Glupo je shto se svadjate...
Shta ima kod tebe? Ma nema nista. Skola me urnise. Bila sam nesto bolesna preko vikenda,tako da mi je i on propao. i tako... kod tebe? kiss | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Uto Nov 06, 2007 4:57 pm | |
| Nishta, shkola me gushi, isto... Inache se dogovaramo oko exkurzije i tako... kiss
Dan mi je ulepshalo to shto je odlozhio kontrolni iz srpskog... za sutra. Vecheras gledam "Klopku". | |
| | | Jimmylyric Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sub Nov 10, 2007 4:37 am | |
| @Marizza*-Formulacija tvojih recenica me je navela da pomislim na to,a narocito kada sam te pitao zasto pises da ces "mozda staviti pirsing",kad si vec stavila na stomak,a ti odgovorila-"ne na stomak,vec na nos".Pazi kako formulises recenice u nekim situacijama,da ne bi i ubuduce dolazilo do slicnih nesporazuma.
Sto se tice toga da ja proveravam svaki tvoj post da bih te uhvatio u lazi,to svakako nije istina.Na ovaj forum sam dosao pre tebe,uostalom,ja sam ti i dao link za isti,i kada udjem,obidjem sve teme na kojima ima novih postova,obzirom da sam moderator.Video sam poruku i recenicu koju si zbunjujuce formulisala(ovo sam,opet ponavljam,zakljucio na osnovu nasih prethodnih razgovora),pa sam ti prosto postavio pitanje,na koje si dala jos konfuznije formulisan odgovor.Ako pogledas,shvatices da bi svako pomislio da si mi zapravo rekla kako nisi stavila pirsing na stomak,vec na nos.Ali,nije bitno...
@Angie...Jos jednom cestitam na stavljanju pirsinga.Sto se tice mene i Marizze*,mi se uopste nismo preprirali ovde,svadjali,ili sta vec...Uostalom,hocu da kazem da ne moras da uleces kada dodje do nekog manjeg nesporazuma i da glumis "glas razuma"...Ne pricam o tebi,vec generalno,ono sto sam najvise mrzeo na forumima su oni virtualni "mirotvorci",koji,cim dodje dok neke svadje,preprike,konflikta(ili manjeg nesporazuma,kao u ovom slucaju),pocnu da pisu poruke tipa:"Nemojte da se svadjate,ovo ono,bla bla".Koliko znam,ti nikada nisi bila takva,pa su me ovi tvoji postovi prilicno iznenadili.A uostalom,sve i da smo se ja i Marizza* ovde svadjali,to je nase,ne treba nam neko da upada i deli savete.I da se ti posvadjas sa nekim,sigurno ne bih uletao i savetovao vam da se smirite,to bi bilo izmedju vas. | |
| | | Daca Član
Broj poruka : 202 Godina : 34 Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sub Nov 10, 2007 2:44 pm | |
| Proshla frka oko ocena, tromesecja...Sad mogu da visim na netu po ceo dan | |
| | | Daca Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 11, 2007 2:01 pm | |
| Idem na Rihannin koncert!!! | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 11, 2007 8:53 pm | |
- @Angie...Jos jednom cestitam na stavljanju pirsinga.Sto se tice mene i Marizze*,mi se uopste nismo preprirali ovde,svadjali,ili sta vec...Uostalom,hocu da kazem da ne moras da uleces kada dodje do nekog manjeg nesporazuma i da glumis "glas razuma"...Ne pricam o tebi,vec generalno,ono sto sam najvise mrzeo na forumima su oni virtualni "mirotvorci",koji,cim dodje dok neke svadje,preprike,konflikta(ili manjeg nesporazuma,kao u ovom slucaju),pocnu da pisu poruke tipa:"Nemojte da se svadjate,ovo ono,bla bla".Koliko znam,ti nikada nisi bila takva,pa su me ovi tvoji postovi prilicno iznenadili.A uostalom,sve i da smo se ja i Marizza* ovde svadjali,to je nase,ne treba nam neko da upada i deli savete.I da se ti posvadjas sa nekim,sigurno ne bih uletao i savetovao vam da se smirite,to bi bilo izmedju vas.
Ja uopshte ne glumim "glas razuma" niti bilo shta slichno, vec samo sugerishem da se raspravljate na drugom mestu. Ja nisam protiv svadja, naprotiv, upravo sam ja ta koja se stalno svadja, vec mi je glupo shto se raspravljate ovde i skrecete sa teme, ubacujuci neke chinjenice koje bi trebale da ostanu izmedju vas (ovo govorim delimichno i zbog onoga na svetu). Nemam nameru da se prepucavam sa tobom niti da ti objashnjavam bilo shta, zaista. Ne uchestvujem u vashoj svadji niti zhelim. | |
| | | Jimmylyric Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sub Nov 17, 2007 3:08 pm | |
- Jimmylyric ::
- @Angie...Jos jednom cestitam na stavljanju pirsinga.Sto se tice mene i Marizze*,mi se uopste nismo preprirali ovde,svadjali,ili sta vec...Uostalom,hocu da kazem da ne moras da uleces kada dodje do nekog manjeg nesporazuma i da glumis "glas razuma"...Ne pricam o tebi,vec generalno,ono sto sam najvise mrzeo na forumima su oni virtualni "mirotvorci",koji,cim dodje dok neke svadje,preprike,konflikta(ili manjeg nesporazuma,kao u ovom slucaju),pocnu da pisu poruke tipa:"Nemojte da se svadjate,ovo ono,bla bla".Koliko znam,ti nikada nisi bila takva,pa su me ovi tvoji postovi prilicno iznenadili.A uostalom,sve i da smo se ja i Marizza* ovde svadjali,to je nase,ne treba nam neko da upada i deli savete.I da se ti posvadjas sa nekim,sigurno ne bih uletao i savetovao vam da se smirite,to bi bilo izmedju vas.
Ja uopshte ne glumim "glas razuma" niti bilo shta slichno, vec samo sugerishem da se raspravljate na drugom mestu. Ja nisam protiv svadja, naprotiv, upravo sam ja ta koja se stalno svadja, vec mi je glupo shto se raspravljate ovde i skrecete sa teme, ubacujuci neke chinjenice koje bi trebale da ostanu izmedju vas (ovo govorim delimichno i zbog onoga na svetu). Nemam nameru da se prepucavam sa tobom niti da ti objashnjavam bilo shta, zaista. Ne uchestvujem u vashoj svadji niti zhelim. Pa ti si ta koja voli svadje.Zar ti nismo ulepsali dan? Posto kazes da idemo offtopic svojim "svadjama". Salim se,mi se nismo svadjali... Ma u redu,nije ni bitno.Nisam ti ja trazio da objasnjavas bilo sta,jer i nema nicega za objasnjavanje.Jednostavno,ja i Marizza* se nismo prepucavali,kako ti kazes,samo sam je pitao nesto,ona je odgovorila,jedva da smo iskucali pet poruka u vezi s' tim.Sto se tice sveta,ovaj forum nema veze sa svet forumom,kao ni moja i Marizzina* "rasprava" na ovoj temi.To je tako od pocetka rada Virtual City-a,jer je ovo delimicno i napravljeno da ne bi imalo dodirnih tacaka sa temama ili bilo cim na svet forumu.Ti to odlicno znas...A nasa "rasprava" oko pirsinga to svakako nije,niti ce biti.Takodje,kad vec nema veze sa svet forumom,ne moras ni da ga pominjes ovde.A ne zaboravi da sam u svakoj poruci naveo da mi je drago sto si stavila pirsing-sto znaci da nisam isao offtopic,vec sam samo ispod poruka upucenih tebi(a ticu se ove teme,naravno),poslao pitanje Marizzi*.To je sve.Znaci-bio sam ontopic,samim tim sto si i ti usla u celu tu pricu o pirsingu,izmedju Marizze* i mene.A opet-ako smo nas dvoje bili offtopic,a ti se umesala da nas smiris,ili sta vec,znaci da si i ti bila offtopic. Pozdrav za tebe. | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 18, 2007 2:56 pm | |
| Ja tebi nishta ne objashnjavam, niti imam nameru. Ovaj foruma ima veze sa svetom, jer su ovde pretezhno chlanovi sa tog foruma. Ne pada mi na pamet da sad ovde pricham prazne priche sa tobom, jer imam pametnija posla (i sad, i uvek). pozz P.S. Drago mi je shto ti je drago zbog mog piercinga. | |
| | | Jimmylyric Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Ned Nov 18, 2007 3:36 pm | |
- Ja tebi nishta ne objashnjavam, niti imam nameru.
Ovaj foruma ima veze sa svetom, jer su ovde pretezhno chlanovi sa tog foruma. Ne pada mi na pamet da sad ovde pricham prazne priche sa tobom, jer imam pametnija posla (i sad, i uvek). pozz
P.S. Drago mi je shto ti je drago zbog mog piercinga. Da,ima veze sa svetom,ali samo u tom pogledu.Opet kazem,ovaj forum je napravljen po totalno drugoj formuli,i ovde su dovedeni samo "bolji" clanovi,bas zato sto su se svi slozili da je ovaj forum totalno drugaciji od svetovog,odnosno,nemaju dodirnih tacaka(osim clanova,naravno,ali clanovi su tu da se potrude da dodirnih tacaka i ne bude).Teme nemaju toliko veze sa svetom,slozices se? OK,ako ti i ja pricamo prazne price,onda je tvoj pirsing i sve u vezi njega takodje prazna prica. A sto se tice pametnijeg posla,svi ga imamo.Ali,eto,ako vec mozes da pises o tome sta ti je pokvarilo dan,a sta ga ulepsalo,a uporedo mozes da na delu foruma pod nazivom "nevezano" da pises kako imas pametnijeg posla,onda je to bas lepo. A sad me izvini,ima toliko zanimljivijih stvari od prijateljskog caskanja sa tobom. P.S.Vraticu se za nekoliko dana da napisem sta mi je ulepsalo dan. | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 19, 2007 8:58 pm | |
| Necu se slozhiti, jer forum ima veze sa svetovim. Pricha koju sam nazvala praznom nema veze sa mojim piercingom. Prazna je jer ne zhelim da troshim svoje vreme na prichu sa tobom, kamoli da ti neshto objashnjavam... Svoje komplekse lechi na drugom mestu. | |
| | | Jimmylyric Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Uto Nov 20, 2007 5:36 pm | |
- Necu se slozhiti, jer forum ima veze sa svetovim.
Pricha koju sam nazvala praznom nema veze sa mojim piercingom. Prazna je jer ne zhelim da troshim svoje vreme na prichu sa tobom, kamoli da ti neshto objashnjavam... Svoje komplekse lechi na drugom mestu. Jbt,ovo sto sam boldovao je toliko izlizana fraza,da na to necu da odgovorim.Jednostavno,previse je dosadno,izlizano,glupo i neistinito,pogotovo kada to kazes nekome preko FORUMA.Nekome koga nikada nisi videla. Sto se tice drugih poruka,ja se samo salim...Bio sam ozbiljan samo kada sam napisao ono za "glas razuma",90 posto ostatka je zezanje,ali nebitno...Preozbiljno shvatas neke stvari. I ohladi se malo jbt...Da se stanje tvojih osecanja meri godisnjim dobima,imam osecaj da bi vremenska prognoza gotovo svakog dana glasila:"Jako tmurno i oblacno.Ocekuje se ogromna kolicina padavina koje ce trajati u nedogled,a bice ukrasene mestimicnim olujama razarajuceg karaktera.Vecita jesen,kojoj ne vidimo kraj." Jednostavno,necu da se svadjam.Samo mi deluje kao da stalno trazis svadju,iz najmanje sale izvlacis uvredu,barem na forumu.Opet kazem,ne mora da znaci,jer forum nije pogodno merilo za izvodjenje takve vrste zakljucaka,ali meni jednostavno tako deluje.Mozda gresim.Evo,recimo,ja priznajem da sam se svadjao sa Marizzom* na svet forumu.Ali,jbt,cak i kad smo se bas,bas svadjali,gledajuci iz ove perspektive,ona mi je cak i tada delovala optimisticnije i pozitivnije,nego ti u bilo kojem od svojih "svetljih" trenutaka.Nemoj ovo da shvatis kao uvredu,jer to i nije.To sam ti rekao jer to zaista i mislim. I iskreno,postala su mi dosadna ova natezanja sa tobom.Odgovori mi sta hoces,ne interesuje me.Na poruku ti necu odgovoriti,jer sam ja dosledan u nekim stvarima,za razliku od tebe,koja govoris"necu da pricam prazne price sa tobom,ni sad,niti ikada,bla bla,bla bla",a kad napisem poruku,istog dana mi odgovoris.E,pa,kad mi na ovu budes odgovorila,procitaj je opet,jer ce ova poruka biti odgovor na svaku sledecu koja dodje od tebe.Pozdrav svima. | |
| | | marizza* Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Uto Nov 20, 2007 5:49 pm | |
- Angie ::
Pricha koju sam nazvala praznom nema veze sa mojim piercingom. Prazna je jer ne zhelim da troshim svoje vreme na prichu sa tobom, kamoli da ti neshto objashnjavam... Svoje komplekse lechi na drugom mestu. Jbt,ovo sto sam boldovao je toliko izlizana fraza,da na to necu da odgovorim.Jednostavno,previse je dosadno,izlizano,glupo i neistinito,pogotovo kada to kazes nekome preko FORUMA.Nekome koga nikada nisi videla.
Sto se tice drugih poruka,ja se samo salim...Bio sam ozbiljan samo kada sam napisao ono za "glas razuma",90 posto ostatka je zezanje,ali nebitno...Preozbiljno shvatas neke stvari.
I ohladi se malo jbt...Da se stanje tvojih osecanja meri godisnjim dobima,imam osecaj da bi vremenska prognoza gotovo svakog dana glasila:"Jako tmurno i oblacno.Ocekuje se ogromna kolicina padavina koje ce trajati u nedogled,a bice ukrasene mestimicnim olujama razarajuceg karaktera.Vecita jesen,kojoj ne vidimo kraj."
Jednostavno,necu da se svadjam.Samo mi deluje kao da stalno trazis svadju,iz najmanje sale izvlacis uvredu,barem na forumu.Opet kazem,ne mora da znaci,jer forum nije pogodno merilo za izvodjenje takve vrste zakljucaka,ali meni jednostavno tako deluje.Mozda gresim.Evo,recimo,ja priznajem da sam se svadjao sa Marizzom* na svet forumu.Ali,jbt,cak i kad smo se bas,bas svadjali,gledajuci iz ove perspektive,ona mi je cak i tada delovala optimisticnije i pozitivnije,nego ti u bilo kojem od svojih "svetljih" trenutaka.Nemoj ovo da shvatis kao uvredu,jer to i nije.To sam ti rekao jer to zaista i mislim.
I iskreno,postala su mi dosadna ova natezanja sa tobom.Odgovori mi sta hoces,ne interesuje me.Na poruku ti necu odgovoriti,jer sam ja dosledan u nekim stvarima,za razliku od tebe,koja govoris"necu da pricam prazne price sa tobom,ni sad,niti ikada,bla bla,bla bla",a kad napisem poruku,istog dana mi odgovoris.E,pa,kad mi na ovu budes odgovorila,procitaj je opet,jer ce ova poruka biti odgovor na svaku sledecu koja dodje od tebe.Pozdrav svima. Jaooo blago meni! E smorili ste sa ovim prepucavanjima oko gluposti. Popustite vise,dosta je. I ovi vasi kilometarski postovi ubise,odakle vam bre toliko snage da kuckate ovolike postove. To bi mene mrzelo,pa lepo skratim pricu. Haha... Imate pametnijih stvari u zivotu od 'svadjanja'. Jimmy,ne slazem se sa ovim sto kazes da je ona 'tmurna'. Bas naprotiv! Nemoj sad molim te da mi ispises 20 redova samo zato sto ja ne mislim kao ti i da me uveravas. Inace,danas sam bas raspolozena i happy! A sad odoh da radim neke korisnije stvari..kao sto je na primer cokolada. Mmmm... POZDRAV ZA SVE. | |
| | | Daca Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sre Nov 21, 2007 11:32 pm | |
| Dobila sam 4 iz analiticke geometrije...Jaooo...osecam se tako srecno...i streberski | |
| | | Jimmylyric Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pon Nov 26, 2007 10:25 pm | |
| - marizza* ::
Pricha koju sam nazvala praznom nema veze sa mojim piercingom. Prazna je jer ne zhelim da troshim svoje vreme na prichu sa tobom, kamoli da ti neshto objashnjavam... Svoje komplekse lechi na drugom mestu. Jbt,ovo sto sam boldovao je toliko izlizana fraza,da na to necu da odgovorim.Jednostavno,previse je dosadno,izlizano,glupo i neistinito,pogotovo kada to kazes nekome preko FORUMA.Nekome koga nikada nisi videla.
Sto se tice drugih poruka,ja se samo salim...Bio sam ozbiljan samo kada sam napisao ono za "glas razuma",90 posto ostatka je zezanje,ali nebitno...Preozbiljno shvatas neke stvari.
I ohladi se malo jbt...Da se stanje tvojih osecanja meri godisnjim dobima,imam osecaj da bi vremenska prognoza gotovo svakog dana glasila:"Jako tmurno i oblacno.Ocekuje se ogromna kolicina padavina koje ce trajati u nedogled,a bice ukrasene mestimicnim olujama razarajuceg karaktera.Vecita jesen,kojoj ne vidimo kraj."
Jednostavno,necu da se svadjam.Samo mi deluje kao da stalno trazis svadju,iz najmanje sale izvlacis uvredu,barem na forumu.Opet kazem,ne mora da znaci,jer forum nije pogodno merilo za izvodjenje takve vrste zakljucaka,ali meni jednostavno tako deluje.Mozda gresim.Evo,recimo,ja priznajem da sam se svadjao sa Marizzom* na svet forumu.Ali,jbt,cak i kad smo se bas,bas svadjali,gledajuci iz ove perspektive,ona mi je cak i tada delovala optimisticnije i pozitivnije,nego ti u bilo kojem od svojih "svetljih" trenutaka.Nemoj ovo da shvatis kao uvredu,jer to i nije.To sam ti rekao jer to zaista i mislim.
I iskreno,postala su mi dosadna ova natezanja sa tobom.Odgovori mi sta hoces,ne interesuje me.Na poruku ti necu odgovoriti,jer sam ja dosledan u nekim stvarima,za razliku od tebe,koja govoris"necu da pricam prazne price sa tobom,ni sad,niti ikada,bla bla,bla bla",a kad napisem poruku,istog dana mi odgovoris.E,pa,kad mi na ovu budes odgovorila,procitaj je opet,jer ce ova poruka biti odgovor na svaku sledecu koja dodje od tebe.Pozdrav svima.
Jaooo blago meni! E smorili ste sa ovim prepucavanjima oko gluposti. Popustite vise,dosta je. I ovi vasi kilometarski postovi ubise,odakle vam bre toliko snage da kuckate ovolike postove. To bi mene mrzelo,pa lepo skratim pricu. Haha... Imate pametnijih stvari u zivotu od 'svadjanja'. Jimmy,ne slazem se sa ovim sto kazes da je ona 'tmurna'. Bas naprotiv! Nemoj sad molim te da mi ispises 20 redova samo zato sto ja ne mislim kao ti i da me uveravas.
Inace,danas sam bas raspolozena i happy! A sad odoh da radim neke korisnije stvari..kao sto je na primer cokolada. Mmmm...
POZDRAV ZA SVE. Hhahahah,pa naravno da necu.Samo sam napisao da ja to mislim,to je moj utisak,tako da opusteno. Cokolada?Jbt,znaci ti IPAK imas neki porok!A ja mislio da je drugacije... Au,ovo sad mi je pokvarilo dan...I zato sam morao da odem offtopic...Jbg... | |
| | | marizza* Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Uto Nov 27, 2007 11:04 pm | |
- marizza* ::
I iskreno,postala su mi dosadna ova natezanja sa tobom.Odgovori mi sta hoces,ne interesuje me.Na poruku ti necu odgovoriti,jer sam ja dosledan u nekim stvarima,za razliku od tebe,koja govoris"necu da pricam prazne price sa tobom,ni sad,niti ikada,bla bla,bla bla",a kad napisem poruku,istog dana mi odgovoris.E,pa,kad mi na ovu budes odgovorila,procitaj je opet,jer ce ova poruka biti odgovor na svaku sledecu koja dodje od tebe.Pozdrav svima.
Jaooo blago meni! E smorili ste sa ovim prepucavanjima oko gluposti. Popustite vise,dosta je. I ovi vasi kilometarski postovi ubise,odakle vam bre toliko snage da kuckate ovolike postove. To bi mene mrzelo,pa lepo skratim pricu. Haha... Imate pametnijih stvari u zivotu od 'svadjanja'. Jimmy,ne slazem se sa ovim sto kazes da je ona 'tmurna'. Bas naprotiv! Nemoj sad molim te da mi ispises 20 redova samo zato sto ja ne mislim kao ti i da me uveravas.
Inace,danas sam bas raspolozena i happy! A sad odoh da radim neke korisnije stvari..kao sto je na primer cokolada. Mmmm...
POZDRAV ZA SVE. Hhahahah,pa naravno da necu.Samo sam napisao da ja to mislim,to je moj utisak,tako da opusteno.
Cokolada?Jbt,znaci ti IPAK imas neki porok!A ja mislio da je drugacije...
Au,ovo sad mi je pokvarilo dan...I zato sam morao da odem offtopic...Jbg... MILKA SA JAGODOM JE MOJA OPSESIJA!!! MOJ DAN NIJE POTPUN AKO NE POJEDEM TU COKOLADU! SRECA PA SE NE GOJIM OD TOGA....HEHE... STO TI JE OVO POKVARILO DAN?? p.s. Ulepsalo mi je dan to sto je bilo super u skoli,bas smo se zezali. Sto mi je jedan PRELEP decko rekao da sam LEPA. Weee.... | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sre Nov 28, 2007 8:28 pm | |
I iskreno,postala su mi dosadna ova natezanja sa tobom.Odgovori mi sta hoces,ne interesuje me.Na poruku ti necu odgovoriti,jer sam ja dosledan u nekim stvarima,za razliku od tebe,koja govoris"necu da pricam prazne price sa tobom,ni sad,niti ikada,bla bla,bla bla",a kad napisem poruku,istog dana mi odgovoris.E,pa,kad mi na ovu budes odgovorila,procitaj je opet,jer ce ova poruka biti odgovor na svaku sledecu koja dodje od tebe.Pozdrav svima. Ufff... Jbt, shto ti smarash, to je chudo jedno... Ja sam, nasuprot tvojoj viziji o meni, jako pozitivna osoba. Anyway, nikad me nije ni zanimalo tudje mishljenje (osim ako nije rech o meni dragoj osobi), tako da se na ovo necu ni obazirati previshe... Odgovorim ti samo kad navratim na forum, usput, dok pregledam i ostale teme. Koliko vidim, datum nije isti... Kako god, ovo ni ne shvatam ozbiljno, buduci da sam ovde samo kad imam vishka vremena, da se zabavim, tako da... bye!!! | |
| | | SB-49 Član
Broj poruka : 48 Godina : 31 Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sub Dec 22, 2007 12:33 am | |
| Svasta.. cula sam devojku kako peva jednu od mojih omiljenih pesama u busu, hemicarka me pitala za cetir', smejala sam se pola sata kad su me pitali zasto nisam uradila domaci iz informatike, gubili smo jeda cas pa smo pokusavali da se klizamo u dvoristu, a ja sam tresnula na patos svom snagom, onda nisam mogla da ustanem posto sam se smejala, dovrsila pricu na kojoj sam radila celo mesec. i tako.. | |
| | | Daca Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Čet Dec 27, 2007 9:29 am | |
| Dosla na forum i videla poruke od SB i Marizze | |
| | | Angie Član
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Pet Jan 11, 2008 2:09 am | |
| Stigli su mi rezultati sa ispita, polozhila sam sa najvishom ocenom! Izgladila sam ocene sa jednom osobom... Na raspustu je super! | |
| | | SB-49 Član
Broj poruka : 48 Godina : 31 Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? Sub Jan 12, 2008 2:16 am | |
| ^ Cestitamoooo! Konacno otisla do grada da kupim zice.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Šta vam je danas ulepšalo dan? | |
| |
| | | | Šta vam je danas ulepšalo dan? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |